Hyppää sisältöön

Saitko kotiisi paloturvallisuuden itsearviointikirjeen? Olet siis saanut pelastuslaitokseltasi postia. Täyttämällä itsearviointilomakkeen huolellisesti, voit samalla tarkistaa, että kotisi paloturvallisuusasiat ovat kunnossa.

On tärkeää, että palautat lomakkeen tai täytät sähköisen lomakkeen pyydetyn aikataulun mukaisesti. Jos lomaketta ei palauteta tai sen perusteella havaitaan merkittäviä puutteita kodin paloturvallisuudessa, pelastuslaitos voi tehdä kotiinne palotarkastuksen. Haluamme huolehtia, että alueemme asukkaiden kodit ovat mahdollisimman turvallisia eikä tulipaloja sattuisi.

Sait kirjeen yhteydessä myös Pientalon paloturvallisuusoppaan, jossa on tietoa kodin turvallisuusasioista. Jos opas on päässyt hukkumaan, voit katsoa sitä myös sähköisenä linkin kautta: Pientalon paloturvallisuusopas.

Sähköinen vastauslomake löytyy täältä: Länsi-Uudenmaan Pelastuslaitos – Itsearviointi.com. Sähköinen vastaaminen edellyttää kirjeessä ilmoitetun ID-tunnuksen käyttöä, jotta vastaus voidaan kohdentaa kiinteistöön.

Paloturvallisuuden itsearviointikirjeitä lähetetään Länsi-Uudenmaan alueella pelastuslaitoksen vuosisuunnitelman mukaisesti.

Lisätietoja

Päivystävä palotarkastaja
p. 029 151 2512, arkisin klo 9.00-11.30

Tilannekeskus p. 029 151 2112

Anna palautetta