Hyppää sisältöön

Sähköiset ilmoitukset ja palvelut

Tulentekoilmoitus

Tällä lomakkeella laadit tulenteko- ja kulotusilmoituksen. Ilmoitus tulee tehdä pelastusviranomaiselle mahdollisimman aikaisin ennen toiminnan/polton aloitusta.

Ilmoitus ilmeisestä palonvaarasta tai muusta onnettomuusriskistä

Tällä lomakkeella laadit pelastuslain 379/2011 42 §:n mukaisen ilmoituksen. Ilmoitustietojen avulla on tarkoitus ennaltaehkäistä onnettomuuksia

Ilmoitus ilotulitteiden yksityisestä käytöstä

Tällä lomakkeella laadit ilmoituksen ilotulitteiden yksityisestä käytöstä. Ilmoitus tulee tehdä pelastusviranomaiselle viimeistään viisi (5) vuorokautta ennen ilotulitteiden käyttöä.

Ilmoitus tehosteiden käytöstä

Tällä lomakkeella laadit ilmoituksen tehosteiden käytöstä yleisötilaisuudessa. Ilmoitus tulee tehdä pelastusviranomaiselle viimeistään 14 vuorokautta ennen tilaisuutta.

Ilmoitus tuliesityksestä

Tällä lomakkeella laadit ilmoituksen tuliesityksestä. Ilmoitus tulee tehdä pelastusviranomaiselle viimeistään 14 vuorokautta ennen tilaisuutta.

Ilmoitus tilapäismajoituksesta

Tällä lomakkeella laadit ilmoituksen tilapäismajoituksesta. Ilmoitus tulee tehdä pelastusviranomaiselle viimeistään 14 vuorokautta ennen majoitusta.

ILMO Paloilmoitinlaitejärjestelmä

Hätäkeskuslaitoksen sähköisessä ILMO-järjestelmässä asiakas voi tehdä asiakkuuteen ja laitteisiin liittyvät muutokset ja uudet hakemukset. Lisäksi voi tarkastaa ja ylläpitää yrityksen asiakas- ja laskutustietoja sekä palo- ja rikosilmoitinlaitteiden kohde- ja yhteystietoja.
ILMO-järjestelmään siirrytään 112.fi-sivuston kautta.