Hyppää sisältöön

Arvomme ovat yhteishenki, luotattavuus, yhdenvertaisuus ja merkityksellisyys. Tunnustamme myös pelastusalan yhteiset arvot toimimalla inhimillisesti, ammatillisesti ja luotettavasti.

Yhteishenki
Hyvä yhteishenki on kaiken toimintamme perusta. Tiivis työyhteisömme on yksi tärkeimmistä voimavaroistamme. Ratkaisemme ongelmat yhdessä, kohtaamme arjen yhdessä. Toinen toistamme tukien, asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa yhteistyössä teemme Helsingistä turvallisen paikan elää.

Luotettavuus
Olemme rautaisia ammattilaisia. Luotamme toisiimme ja meihin luotetaan. Helsingin pelastuslaitoksen työntekijän tunnistaa osaamisesta. Kehitämme ammattitaitoamme ja olemme pelastusalan ylpeä edelläkävijä. Olemme luottamuksen arvoisia nyt ja tulevaisuudessa.

Yhdenvertaisuus
Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme yhdenvertaisesti ja arvostaen. Olemme rehtejä, reiluja ja avoimia. Kaikki toimintamme perustuu aina yhdenvertaisuudelle ja arvostukselle.  Meille erilaisuus on voimavara.

Merkityksellisyys
Teemme yhteiskunnallisesti tärkeää ja merkityksellistä työtä ihmisten hyväksi. Työllämme turvaamme kaupunkilaisten elämää ja luomme yhteiskuntaan turvallisuutta. Auttaminen on tehtävämme ja teemme työtämme vaikeissakin tilanteissa täydellä sydämellä.