Hyppää sisältöön

Lapin pelastuslaitoksen verkkosivusto on osa pelastustoimi.fi-sivustoa. Katso pelastustoimi.fi -sivuston saavutettavuusseloste. Lapin pelastuslaitoksen sivuilla osoitteessa pelastustoimi.fi/lappi on seuraavat poikkeamat yhteiseen saavutettavuusselosteeseen:

  • Sivustollamme on pdf-tiedostoja, jotka eivät ole kaikilta osin saavutettavia. Pyrimme korjaamaan puutteet vuoden 2024 loppuun mennessä.
  • Sivustollemme on linkitetty muiden palveluntarjoajien internetsivuja, joiden saavutettavuutta emme ole pystyneet varmistamaan.
  • Sivustollamme ei ole vielä saamenkielisiä kieliversioita. Pyrimme julkaisemaan saamenkieliset versiot sivuistamme vuoden 2024 loppuun mennessä.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Jos sinulla on meille pelastustoimi.fi/lappi verkkosivuston saavutettavuutta koskeva ehdotus tai kysymys, haluat raportoida ongelman sivuston saavutettavuudessa tai haluat jonkin materiaalin saavutettavassa muodossa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: tiedotus@lapinpelastuslaitos.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi 
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000