Hyppää sisältöön
käsisammuttimen käyttöä

Koulutusten ja vierailujen tiedustelut

Koulutuksien tiedustelut

Tällä lomakkeella voit tiedustella mahdollisuutta turvallisuuskoulutuksiin työpaikkasi tarpeisiin. Huomaathan, että osa koulutuksista on maksullisia. Koulutushinnasto sivun lopussa. 

Vierailujen tiedustelut

Tällä lomakkeella voit tiedustella mahdollisuutta päästä vierailulle pelastusasemalle, tai tiedustella pelastuslaitoksen mahdollisuutta osallistua esimerkiksi johonkin tapahtumaan. 

Tietoa Lapin pelastuslaitoksen SOTE-turvallisuuskoulutuksista

Lapin pelastuslaitosten turvallisuuskoulutukset on jaettu teoria- ja käytännön osuuksiin. Teoriaosuus suoritetaan verkossa ennen käytännön harjoituksiin osallistumista. Käytännön harjoitukset järjestetään pelastusasemilla. Käytännön harjoituksiin ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella, joka aukeaa linkistä. Teoriaosuuteen ei ole erikseen ilmoittautumista. Alla olevasta listasta näet tulevat koulutukset, sekä pääset mukaan teoriakoulutuksiin.

Koulutukset on räätälöity palvelemaan SOTE-alan työntekijöitä. Teoriaosuudessa käsitellään toimintaa tulipalontilanteessa ja poistumisturvallisuusselvitystä. Pelastusasemilla järjestettävissä koulutuksissa keskitytään teoriaosuudessa opittujen taitojen käytännön harjoitteluun. Palvelu on hoitolaitosten työntekijöille maksutonta. Alla olevasta listasta näet tarjolla olevat koulutukset.

Muita turvallisuuskoulutuksia voi tiedustella täyttämällä yllä olevan koulutuksien tiedustelu - lomakkeen

Tulevista turvallisuuskoulutuksista ilmoitetaan tällä palstalla

Turvallisuuskoulutuksen teoriaosuus ( 1h )


Verkkoluento

Koulutusten hinnastot

Paloturvallisuusluennot
Paloturvallisuusluento varhaiskasvatuksen, perusopetuksen sekä 
hoitolaitosten henkilöstölle, maksuton palvelu 

Perusmuotoinen paloturvallisuusluento yrityksille ja laitoksille
Perusmaksu 148,8€ (sisältää 1 h luennon, sen ylittävältä ajalta peritään 
76,88€ / alkava tunti)

Alkusammutukoulutukset

Alkusammutuskoulutus varhaiskasvatuksen, perusopetuksen sekä hoitolaitosten henkilöstölle, maksuton palvelu (huom. sote-toimijoille maksuttomat koulutukset järjestetään pelastusasemilla ennalta sovittuina päivinä. ks. koulutuskalenteri).

Alkusammutuskoulutus muille yrityksille ja laitoksille. Osallistujamäärä enintään 10 henkilöä. (perusmaksu + maksu/lisähenkilö)
347,3€  (lisähenkilöt 18,6€/hlö)

Edellisiin kuulumattomista tilaisuuksista annetaan erillinen tarjous. Tällaisia ovat esim. pitkäkestoiset, paljon henkilöstöä vaativat tai laajempaa etukäteisvalmistautumista vaativat koulutustapahtumat.

(kaikki hinnat sisältävät alv. 24%)