Hyppää sisältöön

Julkaisemme interaktiivista raporttia keskeisistä toimintamme tunnusluvuista. Raportti antaa tietoa pelastuslaitoksen toiminnasta, siinä vuosittain tapahtuvista muutoksista sekä kehityssuunnista.

Siirry raporttiin Pelastuslaitoksen tunnuslukuja 

Tiedot kattavat esimerkiksi onnettomuuksien ehkäisyn palvelut, hälytystehtävät sekä pelastuslaitoksen talous- ja henkilöstötietoja. Esitys on suunnattu pelastuslaitoksen asiakkaille, tiedotusvälineille, yhteistyökumppaneille sekä sidosryhmille. (Huom. Tilastojen uudelleenjulkaisu on sallittua vain pelastuslaitoksen luvalla.)

Julkaisussa on useampia sivuja ja sivuilla siirtyminen onnistuu sivun alalaidassa keskellä olevista nuolista tai sivunumerosta. Diagrammit ja taulukot ovat interaktiivisia, mikä tarkoittaa sitä, että kuvioissa esitettävää tietoa voi rajata sivuilla käyttämällä tarjottuja suodattimia tai valitsemalla kuvioista esimerkiksi tietyn luokan.

Pelastuslaitos julkaisee vastaavia tunnuslukuja vuosittain toimintakertomuksessaan, ja tässä esityksessä luvut ovat helposti ja saatavilla yhdestä paikasta. Verkkotunnuslukujulkaisu on osa laajempaa pelastuslaitoksen viestinnän ja tiedolla johtamisen kehittämistä. Luvut päivittyvät vuosittain.

Lisätietoja antavat:
Viestintäyksikön päällikkö
09 3103 0014
pel.viestinta@hel.fi

Data-analyytikko
09 3103 0038