Hyppää sisältöön

Turvallisuusviestintä

Turvallisuusviestinnän tavoitteena on onnettomuuksien ehkäiseminen, oikeiden toimintatapojen opettaminen sekä hyvän turvallisuuskulttuurin edistäminen.  Omatoimista varautumista kehitetään niin, että ihmisillä ja yhteisöillä on hyvät valmiudet ehkäistä onnettomuuksia ja toimia onnettomuus- ja vaaratilanteissa.

Toteutamme turvallisuusviestintää monikanavaisesti turvallisuusviestintäsuunnitelmamme mukaisesti. Suunnitelmassa on tunnistettu keskeiset kohderyhmät, joita ovat lapset ja nuoret, työikäiset sekä ikäihmiset.

Turvallisuusviestinnän toteutuksessa ovat mukana koko pelastuslaitoksen henkilökunta sekä alueen sopimuspalokunnat.

Turvallisuuskoulutus

Hyödynnä turvallisuuskoulutuksia turvallisuustietojesi ja -taitojesi parantamiseksi.

Omien koulutustemme aiheita ovat esimerkiksi alkusammutus, hätäensiapu ja turvallisuuskävelyt. Lisäksi voimme pitää tietoiskuja tai luentoja yhdessä sovitusta turvallisuusaiheesta.

Yhteistyökumppanimme Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK järjestää koulutuksia esimerkiksi aiheista turvakortti, asuinkiinteistöjen turvallisuus, paloturvallisuus sekä väestönsuojan hoito. SPEK:n koulutukset löydät täältä.

Jos haluat osallistua turvallisuuskoulutukseen tai järjestää koulutusta organisaatiossasi, ota yhteyttä kuntasi paloasemaan tai turvallisuuskoulutuksista vastaaviin henkilöihin, joiden yhteystiedot löydät täältä.

Palveluhinnasto