Hyppää sisältöön

Tietosuojaselosteista

Pirkanmaan pelastuslaitoksen verkkosivusto on osa pelastustoimi.fi -verkkopalvelukokonaisuutta. Sivustollamme on käytössä lomakkeita, joissa voidaan kysyä yhteystietoja, mikäli käyttäjä haluaa vastauksen yhteydenottoonsa. Lomakkeissa annettuja tietoja käytetään vain vastaamiseen, eikä tietoja luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille, ellei lomakkeen yhteydessä toisin ole mainittu.

Koulutuspyynnöt

Yhteystietojen kerääminen koulutuksia varten perustuu koulutuksen toteutukseen ja laskutukseen sekä palautteen antamiseen. Yleisesti koulutuksia varten kerättävien yhteistietojen käsittelyssä noudatetaan osallistujarekisterin tietosuojaselostetta. Henkilötietojen käsittely perustuu lakisääteiseen velvoitteeseen sekä suostumukseen.

Valvonta

Valvontaa koskevissa lomakkeissa voidaan kysyä myös henkilötietoja. Niiden osalta henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan pelastuslaitoksen valvontarekisterin tietosuojaselostetta.

Onnettomuustiedot

Onnettomuustietojen käsittelyä varten on olemassa lakisääteinen erillinen pelastustoimen toimenpiderekisteri. Rekisteriä käytetään pelastustoimen seurantaan ja kehittämiseen sekä opetukseen ja tilastointiin pelastuslain (379/2011) 91 §:n mukaisesti.

Lisätietoa tietosuoja-asioista antaa:

Suunnittelija Päivi Aalto
paivi.aalto@pirha.fi 
Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan pelastuslaitos