Takaisin

Muutoksia asiakaspalvelunumeroissamme

Julkaisuajankohta 28.2.2023 15.07
Tiedote
Kuvituskuva pöytäpuhelin, tietokoneen näppäimistö ja pieni pahvipaloauto.

Tilannekeskuksemme ja päivystävän palotarkastajamme puhelinnumerot muuttuvat 1.3.2023 alkaen.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen tilannekeskuksen puhelinnumero on 1.3.2023 klo 9 alkaen 029 151 2112. Tilannekeskus palvelee yhteistyökumppaneita ja asiakkaita pelastustoimen ja ensihoidon asioissa vuorokauden ympäri. Tilannekeskuksen sähköpostiosoitteet ovat: yleinen asiakaspalvelu lansi-uusimaa@pelastustoimi.fi, viranomaisasiointi tilannekeskus.lu@pelastustoimi.fi. 

Päivystävän palotarkastajamme puhelinnumero on 1.3.2023 klo 9 alkaen 029 151 2512. Palotarkastaja on tavoitettavissa arkisin klo 9.00–11.30. Voit kysyä päivystävältä palotarkastajalta mm. palotarkastuksiin, lupa-asioihin, nuohoukseen, pelastussuunnitelmiin ja muuhun onnettomuuksien ehkäisyyn liittyvistä asioista. Puhelinajan ulkopuolella voit laittaa sähköpostia osoitteeseen palotarkastaja.lu@pelastustoimi.fi. 

Puhelinnumeromuutokset liittyvät pelastuslaitoksemme siirtymiseen osaksi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen organisaatiota vuoden 2023 alusta alkaen. Henkilöstömme sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@pelastustoimi.fi Paloasemien postitusosoitteista ovat poistunut PL numerot, paloasemiemme osoitteet 

Kirjaamo / hallinnollinen asiointi 

Kirjaamon osoite on kirjaamo@luvn.fi. Kirjaamoon toimitetaan muun muassa pelastuslaitoksen viranhaltijoille tarkoitetut sopimukset, lausuntopyynnöt, oikaisuvaatimukset, viralliset tiedotteet ja muut virallista kirjaamista vaativat asiat. Kirjaamon postiosoite on PL 33, 02033 LÄNSI-UUDENMAAN HYVINVOINTIALUE.
 

Länsi-Uusimaa

Uusimmat