Takaisin

Pelastuslautakunnan kokouksessa mm. talousarvioaloite nuorisovaltuustojen edustuksesta pelastuslautakunnassa

Julkaisuajankohta 2.10.2023 17.40
Tiedote
Kuvituskuvassa hihamerkki ja lomake

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueiden pelastuslautakunnassa 4.10 käsitellään muun muassa talousarvioaloite nuorisovaltuustojen edustuksesta pelastuslautakunnassa.

Pelastuslautakunta käsitteli 6.9.2023 Keski- Uudenmaan pelastuslaitoksen alustavaa talousarviota ja toimintasuunnitelmaa ja päätti lähettää ne lausunnolle Keski- Uudenmaan hyvinvointialueelle. Keski- Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus on 26.9.2023 käsitellyt lausuntopyyntöä, ja päättänyt todeta, että Keski- Uudenmaan hyvinvointialueen niukka rahoitus ei mahdollista vuoden 2024 talousarvioluonnoksessa esitettyä kasvua pelastustoimelle. Pelastuslaitoksen koko talousarvioehdotus on 52, 1 M euroa. Pelastuslautakunnalle esitetään, että se hyväksyy osaltaan pelastuslaitoksen talousarvion vuodelle 2024 ja esittää pelastuslaitoksen talousarvion liitettäväksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen vuoden 2024 talousarvioon.

Pelastuslautakunta on 6.9.2023 § 36 antanut evästystä nuorisovaltuustojen aloitteesta ja todennut, että sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen nuorisovaltuustosta että Keski- Uudenmaan hyvinvointialueen nuorisovaltuustosta on tarkoituksenmukaista pyytää nimettäväksi edustajat ja varaedustajat jäljellä olevalla toimikaudelle. Pelastuslautakunnalle esitetään, että se pyytää nuorisovaltuustot nimeämään edustajansa ja varaedustajansa Keski- Uudenmaan pelastuslaitoksen pelastuslautakuntaan.

Asialista verkossa Pelastuslautakunta, kokous 4.10.2023 | Vantaan ja Keravan hyvinvointialue (cloudnc.fi)

Lisätiedot: pelastusjohtaja Jyrki Landstedt, puh 050 31 45 385
 

Keski-Uusimaa

Uusimmat