Ajankohtaisiin

Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen johtokunnan kokous

Julkaisuajankohta 24.5.2021 10.46
Pelastuslaitoksen logo paloauton kyljessä.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen johtokunta kokoontuu tiistaina 25.5.2021. Esillä on muun muassa alkuvuoden osavuosikatsaus.

Katsauksen rakennetta on muutettu siten, että siitä käy helpommin ilmi seurantajakson aikana tapahtuneita huomioita pelastuslaitoksen toimintaympäristössä ja toiminnassa sekä näiden vaikutuksia palvelujen tavoitetasoon. Tilastojen muuttaminen graafisiksi taulukoiksi helpottaa muutosten hahmottamista.

Katsauksessa todetaan muun muassa, että pelastustehtävämäärät ovat hieman koronapandemiaa edeltävää aikaa alemmalla tasolla, vaikka ovatkin nousseet edellisvuodesta. Ensihoidossa tehtävämäärät ovat palautumassa koronaa edeltävän ajan tehtävämääriin.

Lisäksi käsittelyssä on alustava toimintasuunnitelma ja talousarvio 2022, lausuntopyyntö luonnoksesta valtioneuvoston asetukseksi hyvinvointialueiden ja HUS-yhtymän toiminnan valmistelun rahoituksesta vuosina 2021 ja 2022 sekä Etelä-Suomen aluehallintoviraston selvityspyyntö Keski-Uudenmaan pelastustoimen alueen pelastustoiminnan palvelutasossa olevasta huomattavasta epäkohdasta.

Esityslista verkossa.

Keski-Uusimaa Pääuutinen

Uusimmat

Tiedote
Tiedote
sisäministeriö Pelastustoimi, 30.6.2022 15:45
Uutinen
sisäministeriö Pelastustoimi, 27.6.2022 15:14