Takaisin

Tervetuloa pelastustoimen tutkimus- ja kehittämispäiville 2024!

Julkaisuajankohta 2.4.2024 17.28
Tiedote
Pelastustoimen tutkimus- ja kehittämispäivät järjestetään pelastusopistolla, Kuopiossa.

Vuoden 2024 Pelastustoimen tutkimus- ja kehittämispäivät järjestetään 5.-6.6. Pelastusopistolla Kuopiossa. Tämän vuoden tapahtuman teema on Vaikuttavasti yhteistyössä.

Tapahtuman lisäksi järjestämme 4.6. illalla vapaamuotoisen Meet & greet -verkostoitumistilaisuuden kaikille turvallisuuden tutkimus- ja kehittämistoiminnasta kiinnostuneille. Tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Tapahtuman ohjelmassa on muun muussa yhteistä työskentelyä tulevaisuuden TKI-toiminnan edistämiseksi, puhetta tekoälystä ja teknologiasta, laajasti erilaisia ajankohtaisia tutkimusaiheita teemasessioissa, pelastusalan innovaatioita ja kehittämistoiminnan esittelyitä sekä ennakointia strategisesta näkökulmasta digitaalisiin työkaluihin. 

Tapahtuman keynote-puheenvuoroissa paneudutaan paineenalaiseen päätöksentekoon empiirisen tutkitun tiedon valossa ja pelastustoimen ja sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistyöhön hyvinvointialueella. 

Puhujina FT, HTM Harri Gustafsberg ja pelastusjohtaja/toimialajohtaja Markus Viitaniemi.

Tarkemmat tiedot päivien sisällöistä ja ilmoittautuminen löytyvät tapahtuman nettisivuilta:
Pelastustoimen tutkimuspäivät 2024 - Pelastusopisto
 
HUOM! Kuopiossa järjestetään samaan aikaan kirjastoalan iso tapahtuma, joten suosittelemme varaamaan majoituksen mahdollisimman pian. Tapahtuman sivuilla on majoitukseen liittyen lisätietoa.
 
Tervetuloa tutustumaan Pelastusopistoon sekä verkottumaan ja viihtymään pelastustoimen tutkimuksen ja kehittämisen parissa! 

Lisätietoja:
Suvi Tiirikainen
Pelastustoimen tutkimus- ja kehittämispäivät projektipäällikkö, tutkimuskoordinaattori
Tel. +358 295 453 405, mobile +358 50 456 0308
suvi.tiirikainen@pelastusopisto.fi
projektitoimisto@pelastusopisto.fi