Takaisin

Paloturvallisuusviikkoa vietetään 23.11.-1.12.

sisäministeriö
Julkaisuajankohta 22.11.2013 14.49
Uutinen

Paloturvallisuusviikkoa vietetään tänä vuonna 23.11.-1.12. Viikon sloganina on ”Muutamassa minuutissa voit pelastaa kaiken tai menettää kaiken”. Sisäministeri Päivi Räsänen toimii viikon suojelijana.

Päivä Paloasemalla

Päivä paloasemalla avaa valtakunnallisen Paloturvallisuusviikon koko perheen tapahtumalla. Päivää vietetään paloasemilla ympäri Suomen. Mukana tapahtumassa on yli 280 paloasemaa. Tule oppimaan tärkeitä paloturvallisuustaitoja hauskojen tehtävärastien avulla ja tutustumaan palokunnan toimintaan.

Oma paloharjoitus

Paloturvallisuusviikolla haastetaan kaikki työyhteisöt, koulut, oppilaitokset, päiväkodit, taloyhtiöt ja perheet tekemään marras-joulukuussa paloharjoituksen.

Sisäministeriö on ottanut haasteen vastaan ja puolestaan haastanut muut ministeriöt mukaan paloharjoitukseen. Sisäministeriössä poistumisharjoitus järjestetään 27.11.

Palovaroitinpäivä 1.12.

Paloturvallisuusviikko päättyy pohjoismaiseen palovaroitinpäivään lauantaina 1.12. Tavoitteena on herättää keskustelua paloturvallisuudesta ja innostaa ihmisiä ottamaan henkilökohtaisesti vastuuta omasta paloturvallisuudestaan. Vain toimiva palovaroitin pelastaa ihmishenkiä. Testaa oma varoittimesi.

Tutustu paloturvallisuusviikon tapahtumiin
 

Uusimmat