Takaisin

Uusi onnettomuustiedotejärjestelmä käyttöön Pohjois-Savon pelastuslaitoksella

Julkaisuajankohta 28.2.2024 14.44
Tiedote
Palomestari tekemässä tietokoneen ääressä onnettomuustiedotetta.

Pohjois-Savon pelastuslaitos on siirtynyt käyttämään uutta onnettomuustiedotejärjestelmää, joka on yhteinen Itä-Suomen pelastuslaitosten kanssa.

Otiedote.fi-sivusto on julkinen ja sitä kautta tehdyt onnettomuustiedotteet ovat nähtävissä kaikille sivustolla vieraileville. Järjestelmä lähettää tiedotteet myös suoraan eri medioille ja pelastuslaitoksen yhteistyökumppaneiden sähköposteihin. 

Pohjois-Savon pelastuslaitoksen onnettomuustiedotteiden jakelulistalla aiemmin mukana olleet vastaanottajat ovat mukana myös uuden Otiedote.fi-järjestelmän jakelussa ja heitä on informoitu uuden tiedotteen käyttöönotosta aiemmin. 

Onnettomuustiedotteiden lähettäjäosoitteena on pelastuslaitos@otiedote.fi. Tiedote ei entiseen tapaan avaudu suoraan sähköpostissa, vaan sisältää nykyisellään linkin, jota klikkaamalla tiedote avautuu https://otiedote.fi/ -sivustolla. 

Mikäli median edustajat tunnistavat, että aiemmin tiedoksi tulleet onnettomuustiedotteet eivät tule totutusti perille, voi se johtua siitä, että organisaation palomuuri on estänyt viestin, koska se tulee nyt uudesta osoitteesta. Ongelman pystyy ratkaisemaan joko lisäämällä pelastuslaitos@otiedote.fi sähköpostiohjelman osoitekirjaan, jolloin sähköpostiohjelma tunnistaa sen luotettavaksi osoitteeksi tai ottamalla yhteyttä organisaation IT-tukeen, josta pelastuslaitos@otiedote.fi osoite pystytään lisäämään luotettavien lähettäjien listalle. 

Pohjois-Savo

Uusimmat