Takaisin

Tule merkityksellisen harrastuksen pariin sopimuspalokuntaan

Julkaisuajankohta 18.8.2023 15.00
Tiedote
Kari Summanen Sulkavan sopimuspalokunnasta hymyilee kypärä päässä.

Kaipaatko yhteisöllistä tekemistä ja merkityksellistä harrastusta? Tule mukaan lähialueesi sopimuspalokuntaan! Valtakunnallista sopimuspalokuntaviikkoa vietetään 21.–27.8. Viikon tarkoituksena on rekrytoida uusia jäseniä palokuntiin sekä kertoa palokuntatoiminnan monipuolisuudesta.

 

Sopimuspalokuntien ohjelmaa Etelä-Savossa:
 

Savonrannan sopimuspalokunta

Järjestämme tiistaina 22.8. klo 17.30 alkaen yleisölle avoimen viikkoharjoituksen Savonrannan paloasemalla. Toivomme paikalle erityisesti palokuntatoiminnasta kiinnostuneita, mahdollisesti tulevia sopimuspalokuntalaisia. Harjoituksen jälkeen on kahvitarjoilu. 

Paloaseman osoite on Lamminniementie 9, Savonranta.

Sulkavan sopimuspalokunta

Olemme mukana Sulkavaiset-tapahtumassa lauantaina 26.8. klo 9 alkaen. Tule tutustumaan meihin ja toimintaamme Alinanniemeen, joka on aivan Sulkavan keskustan kupeessa.

Punkaharjun sopimuspalokunta

Tule tapaamaan meitä Punkaharjun torille lauantaina 26.8. klo 10–13

Kerromme sopimuspalokunnan ja pelastuslaitoksen toiminnasta, annamme turvallisuusneuvontaa ja esittelemme kalustoa. Mukana ovat myös palokuntanaiset ja nuoriso-osasto.

Palokuntanaiset paistavat muurinpohjalettuja ja tarjolla on myös kahvia ja mehua.


Sopimuspalokuntaviikon jälkimainingeissa Oravin sopimuspalokunta järjestää vielä seuraavaa:

Oravin sopimuspalokunta

Tervetuloa rentoon tapahtumaamme lauantaina 2.9. klo 13–15 ravintola Ruukinrannan läheisyydessä. Ohjelmassa on palokunnan veneeseen tutustumista, makkaranpaistoa ja lapsille mato-ongintakilpailu.
 

Sopimuspalokuntien hälytys-, nuoriso- ja naisosastojen harjoitukset käynnistyvät taas kesätauon jälkeen. Löydä lähin sopimuspalokuntasi täältä ja lähde mukaan!

 

Etelä-Savo

Uusimmat