Takaisin

Itä-Suomen palokuntanuorten kesäleiri Niittylahdessa

Julkaisuajankohta 26.6.2024 9.21
Tiedote
Joukko ihmisiä seisoo järven rannalla.
Vuoden 2023 leiri järjestettiin Ristiinassa

Itä-Suomen palokuntanuorten kesäleiri järjestetään Niittylahden opistolla 30.6.-6.7.2024. Viikon aikana alueella liikkuu tavallista enemmän hälytysajoneuvoja.

Paloniitty 2024 -nimeä kantava leiri kokoaa yli 200 palokuntanuorta ja kouluttajaa ympäri Itä-Suomea Joensuun Niittylahteen. Leirin aikana palokuntalaiset osallistuvat taitotasojensa mukaisille kursseille harjoittelemaan niin palokunta- kuin muita yleishyödyllisiä taitoja. Leiriviikkoon mahtuu myös erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja. Monelle nuorelle leiri on kesän kohokohta.

Niittylahden opisto pihapiireineen on varattu ainoastaan leiriläisten käyttöön. Myös opiston alueella sijaitsevat frisbeegolf-korit sekä kuntosali ovat suljettu. Alueella kuluu normaalia enemmän leirielämään liittyviä ääniä, joista kuuluvin on leirialueen kuulutusjärjestelmä.

Leirillä järjestetään keskiviikkona 3.7. klo 14-20 vierailupäivä. Päivän aikana leirillä on ns. avoimet ovet jolloin kuka tahansa voi tulla tutustumaan leirielämään. Vierailupäivän aikana alueella on mahdollista tutustua pelastuslaitoksen kalustoon sekä leirin yhteistyökumppaneiden esittelypisteisiin. Leirin kioski palvelee myös kahvin ja jäätelön nälkäisiä. 

Pohjois-Karjala

Uusimmat