Takaisin

Seuraa keskustelua sisäisen turvallisuuden selonteosta

sisäministeriö
Julkaisuajankohta 20.1.2016 9.43
Uutinen

Sisäministeriö järjestää perjantaina 22. tammikuuta keskustelutilaisuuden sisäisestä turvallisuudesta. Tilaisuus liittyy sisäisen turvallisuuden selonteon valmisteluun, ja tarkoitus on kuulla laajasti sidosryhmien näkemyksiä sisäisen turvallisuuden uhkista ja mahdollisuuksista. Keskustelua voi seurata suorana verkkolähetyksenä klo 12.30–15 osoitteessa videonet.fi/web/sm/sisainen_turvallisuus/

Lähetyksen aikana keskusteluun voi osallistua Twitterissä tunnisteella #selonteko. Tilaisuus on viimeinen neljän ohjelmaltaan samanlaisen keskustelutilaisuuden sarjassa.

Sisäisen turvallisuuden selonteko laaditaan nyt ensimmäistä kertaa. Selonteossa kuvataan sisäisen turvallisuuden tila, kartoitetaan uhkia ja mahdollisuuksia sekä arvioidaan sisäisen turvallisuuden vaatimat resurssit. Selonteon tekeminen on kirjattu hallitusohjelmaan, ja hallitus antaa selonteon eduskunnalle tänä keväänä.

Selonteon valmistumisen jälkeen valmistellaan sisäisen turvallisuuden strategia, joka ohjaa hallitusohjelman rinnalla sisäisen turvallisuuden vahvistamista tulevina vuosina.

Lue lisää selonteon valmistelusta: www.intermin.fi/fi/kehittamishankkeet/selonteko

Lisätietoja
kehittämisneuvos Harri Martikainen, p. 0295 488512, etunimi.sukunimi@ntermin.fi

Uusimmat