Ajankohtaisiin

Paloturvallisuusviikkoa vietetään 22.11. - 1.12.

sisäministeriö
Julkaisuajankohta 20.11.2014 11.38
Uutinen

Paloturvallisuusviikkoa vietetään tänä vuonna 22.11.-1.12.Viikon sloganina on ”Muutamassa minuutissa voit pelastaa kaiken tai menettää kaiken”. Sisäministeri Päivi Räsänen toimii viikon suojelijana.

Vietä hauska Päivä Paloasemalla lauantaina 22.11.

Päivä paloasemalla avaa valtakunnallisen Paloturvallisuusviikon koko perheen tapahtumalla. Päivää vietetään paloasemilla ympäri Suomen. Mukana tapahtumassa on yli 350 paloasemaa. Tule oppimaan tärkeitä paloturvallisuustaitoja hauskojen tehtävärastien avulla ja tutustumaan palokunnan toimintaan.

Järjestä Oma paloharjoitus

Paloturvallisuusviikolla haastetaan kaikki työyhteisöt, koulut, oppilaitokset, päiväkodit, taloyhtiöt ja perheet tekemään marras-joulukuussa paloharjoituksen.

Sisäministeriö on ottanut haasteen vastaan ja puolestaan haastanut muut ministeriöt mukaan paloharjoitukseen. Sisäministeriössä poistumisharjoitus järjestetään keskiviikkona 26.11.

Testaa palovaroittimesi Palovaroitinpäivänä 1.12.

Paloturvallisuusviikko päättyy pohjoismaiseen palovaroitinpäivään maanantaina 1.12. Tavoitteena on herättää keskustelua paloturvallisuudesta ja innostaa ihmisiä ottamaan henkilökohtaisesti vastuuta omasta paloturvallisuudestaan. Vain toimiva palovaroitin pelastaa ihmishenkiä. Testaa oma varoittimesi.

Lataa puhelimeesi Kipinä-sovellus

Kipinä-sovellus tuo paloturvallisuuden puhelimeesi. Se muistuttaa sinua palovaroittimen testaamisesta kuukausittain. Kipinä opastaa sinua myös oman paloharjoituksen teossa. Lataa – voit voittaa Smart-tv:n.

Tutustu paloturvallisuusviikon tapahtumiin

Paloturvallisuusviikko.fi

Paloturvallisuusviikko Facebookissa

Uusimmat

Kimmo Kohvakka. Tiedote
sisäministeriö Pelastustoimi, 21.9.2023 14:32
Kolumni
Tiedote
sisäministeriö Pelastustoimi, 14.9.2023 9:06
Pelastajia menossa sisälle rakennukseen. Tiedote
sisäministeriö Pelastustoimi, 12.9.2023 10:30