Takaisin

REKRY: Palotarkastajan kesäsijainen

Julkaisuajankohta 21.12.2023 10.49
Tiedote
Rekry hae meille töihin Kymenlaakson pelastuslaitos, taustalla kalustohallissa paloautot

Tule kesäsijaiseksi ja liity joukkoomme toteuttamaan ennaltaehkäisevää palotarkastus- ja riskienhallintatyötä Kymenlaaksoon!

Kymenlaakson hyvinvointialueen pelastuslaitoksessa on turvallisuuspalveluiden tulosalueella haettavana kaksi (2) kesätyöntekijän paikkaa palotarkastajan tehtäviin. Tehtävät sijaitsevat Kouvolassa (1 kpl) ja Kotkassa tai Haminassa (1 kpl). Haemme tekijöitä ajalle toukokuu-elokuu. Tarkemmasta ajanjaksosta voidaan sopia valittavien henkilöiden kanssa.

Haemme ensisijaisesti turvallisuusalalle suuntautuvia henkilöitä, kuten esimerkiksi Pelastusalan päällystötutkintoa tai turvallisuusalan tradenomitutkintoa suorittavia opiskelijoita. Odotamme valittavilta henkilöiltä hyviä tiimityöskentelytaitoja, luotettavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Ajokorttiluokan tulee olla vähintään B.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän. Palotarkastajan kesätyössä tehtävänä on toimia turvallisuuspalveluiden tulosalueella johtavan palotarkastajan osoittamissa onnettomuuksien ehkäisyn tehtävissä. Tehtävä sisältää esimerkiksi erilaisia valvonta- ja turvallisuusviestintätehtäviä. 

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, laita hakemus pian tulemaan. Haastattelut aloitetaan tammikuussa ja valintoja voidaan tehdä heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kesäsijainen Palotarkastaja Kymenlaakson pelastuslaitos - Kymenlaakson hyvinvointialue - Kuntarekry

Lisätietoja
https://pelastustoimi.fi/kymenlaakso

Yhteystiedot:
Johtava palotarkastaja Hanne Friman, 044 702 6325, hanne.friman@kymenhva.fi
Johtava palotarkastaja Toni Puhakka, 044 702 6287, toni.puhakka@kymenhva.fi
Pelastuspäällikkö Timo Kuossari, 044 702 6221, timo.kuossari@kymenhva.fi

Kymenlaakso

Uusimmat