Hyppää sisältöön

Uusimmat uutiset ja tiedotteet

Hätäpoistumistien merkki

Tiedätkö, kuinka toimia tulipalon sattuessa?

Opettele toimimaan oikein tulipalon varalta. Harjoittele toimintaa yhdessä perheesi kanssa. Haitalliset savukaasut leviävät nopeasti. Aikaa pelastautumiselle on vain muutama minuutti. Pelastaudu ja pelasta muut, jos voit, älä mene savuiseen tilaan, siirry turvalliselle alueelle ja soita 112.
Tiedote Etelä-Savo Pelastustoimi, 14.9.2023 13:35
Kuvituskuva: pelastustoimen autoja Savonlinnan paloaseman edessa.

Ota kantaa Etelä-Savon palvelutasopäätökseen

Etelä-Savon hyvinvointialueen pelastustoimen palvelutasopäätöksen luonnos on valmistunut. Palvelutasopäätöksessä on kuvattu pelastustoimen toiminnan tavoitteet, käytettävät voimavarat, tuotettavat palvelut ja niiden taso. Kunnilta pyydetään luonnoksesta virallisia lausuntoja. Etelä-Savon asukkaat, yritykset, organisaatiot ja järjestöt sekä Eloisan työntekijät voivat halutessaan antaa luonnoksesta virallisen lausunnon tai vastata sähköiseen kyselyyn syyskuun loppuun mennessä.
Tiedote Etelä-Savo Pelastustoimi, 7.9.2023 11:05
Etelä-Savon pelastajat Teppo Liukkonen, Ari Kokkola ja Ville Tuovinen sammutuslentokoneen edustalla.

Etelä-Savon pelastajat hakevat oppia haasteellisten maastopalojen sammutuksesta

Ensimmäinen ryhmä suomalaisia pelastajia on parhaillaan Portugalissa saamassa oppia haasteellisten maastopalojen sammuttamisesta ja kansainvälisten pelastustehtävien hoidosta. He ovat myös valmiina auttamaan Portugalin maastopalojen sammuttamisessa.
Tiedote Etelä-Savo Pelastustoimi, 22.8.2023 14:56
Kari Summanen Sulkavan sopimuspalokunnasta hymyilee kypärä päässä.

Tule merkityksellisen harrastuksen pariin sopimuspalokuntaan

Kaipaatko yhteisöllistä tekemistä ja merkityksellistä harrastusta? Tule mukaan lähialueesi sopimuspalokuntaan! Valtakunnallista sopimuspalokuntaviikkoa vietetään 21.–27.8. Viikon tarkoituksena on rekrytoida uusia jäseniä palokuntiin sekä kertoa palokuntatoiminnan monipuolisuudesta.
Tiedote Etelä-Savo Pelastustoimi, 18.8.2023 15:00

Tapahtumat