Palosuojelurahaston info sopimuspalokunnille

Torstai 7.12.2023 klo 18.00 –  19.00

Rahasto siirtyy vaiheittain toteuttamaan avustushakua valtionhallinnon yhteisen Haeavustuksia.fi-palvelun kautta. Kyseessä on uusi verkkopalvelu, joka tulee kokoamaan kaikki valtionapuviranomaisten järjestämät valtionavustushaut yhteen paikkaan. Uusi toimintamalli yhtenäistää viranomaisten toimintaa valtionavustusten myöntämisessä ja vahvistaa valtionavustusten vaikuttavuutta.

Haeavutuksia.fi-palvelussa tullaan asioimaan Suomi.fi-valtuuksilla. Vuonna 2024 sopimuspalokuntien pienavustukset haetaan Haeavustuksia.fi-palvelun kautta. Vaiheittain kaikki Palosuojelurahaston avustukset siirtyvät haettavaksi palvelun kautta. On tärkeää, että sopimuspalokunnat hakevat tarvittavat valtuudet hyvissä ajoin. 

Vuonna 2023 pienavustushakemuksia voi toimittaa rahastoon 30.11. saakka sähköpostitse nykyisellä tavalla. Vuoden 2024 sopimuspalokuntien pienavustusten hakuilmoitus julkaistaan arviolta 15.12.2023 Haeavustuksia.fi-palvelussa. Haeavustuksia.fi-palvelun kautta hakemuksia voi toimittaa 1.1.2024 alkaen. Joulukuussa 2023 hakemuksia ei voi toimittaa rahastoon.
Rahaston sihteeristö kertoo infoissa sopimuspalokuntien avustuksista sekä siirtymästä uuteen Haeavustuksia.fi-palveluun! Infoihin ovat lämpimästi tervetulleet myös hyvinvointialueiden pelastuslaitosten henkilöstö, joka vastaa sopimuspalokuntien lausunnoista. 

Tervetuloa kuulolle!
Liity kokoukseen napsauttamalla tästä