Pelastustoimen ajankohtaispäivät

Tiistai 7.11.2023 – keskiviikko 8.11.2023

sisäministeriö

Pelastustoimen ajankohtaispäivät järjestetään tänä vuonna Seinäjoella, aiheena Onnistumisia ja kasvukipuja - vuosi hyvinvointialueuudistusta.

Haeavutuksia.fi-palvelussa tullaan asioimaan Suomi.fi-valtuuksilla. Vuonna 2024 sopimuspalokuntien pienavustukset haetaan Haeavustuksia.fi-palvelun kautta. Vaiheittain kaikki Palosuojelurahaston avustukset siirtyvät haettavaksi palvelun kautta. On tärkeää, että sopimuspalokunnat hakevat tarvittavat valtuudet hyvissä ajoin.

Vuonna 2023 pienavustushakemuksia voi toimittaa rahastoon 30.11. saakka sähköpostitse nykyisellä tavalla. Vuoden 2024 sopimuspalokuntien pienavustusten hakuilmoitus julkaistaan arviolta 15.12.2023 Haeavustuksia.fi-palvelussa. Haeavustuksia.fi-palvelun kautta hakemuksia voi toimittaa 1.1.2024 alkaen. Joulukuussa 2023 hakemuksia ei voi toimittaa rahastoon.

Rahaston sihteeristö kertoo infoissa sopimuspalokuntien avustuksista sekä siirtymästä uuteen Haeavustuksia.fi-palveluun! Infoihin ovat lämpimästi tervetulleet myös hyvinvointialueiden pelastuslaitosten henkilöstö, joka vastaa sopimuspalokuntien lausunnoista.

Tervetuloa kuulolle!

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä