Pelastustoimen ajankohtaispäivät

Tiistai 27.8.2024

Pelastustoimen ajankohtaispäivät järjestetään 27.-28.8.2024 Helsingissä Lasipalatsin Bio Rexissä (Mannerheimintie 22–24, Helsinki). Seminaaria voi seurata myös etäyhteydellä. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä sisäministeriö ja Helsingin kaupungin pelastuslaitos.

Ajankohtaispäivien teemana on tänä vuonna iskunkestävä pelastustoimi. Tämän vuoden ajankohtaispäivien tarkoituksena on käydä keskusteluja toimialamme ja yhteiskuntamme turvallisuusympäristöstä sekä niistä äärimmäisistä tilanteista, joihin pelastustoimi ja yhteiskunta varautuvat. Nämä laajakantoiset muutokset edellyttävät toimialalta ja meiltä kaikilta erityistä iskunkestävyyttä. Ajankohtaispäivillä kuullaan puheenvuoroja niin kotimaisilta kuin ulkomaisiltakin asiantuntijoilta sekä kumppaniviranomaisiltamme. Tilaisuudessa jaetaan Palosuojelurahaston innovaatiopalkinto sekä julkistetaan Vuoden Palomies 2024. Ja mikä parasta, päivillä paitsi tavataan tuttuja kollegoja, tutustutaan myös uusiin! 

Pelastustoimen ajankohtaispäivien kohderyhmänä on koko pelastustoimi sidosryhmineen. Tarkoituksena on jakaa tietoa pelastustoimea koskevista ajankohtaisasioista ja ilmiöistä. Seminaari toimii pelastustoimen ja sidosryhmien keskinäisenä vuorovaikutustilaisuutena. 

Lähettävät organisaatiot vastaavat osallistujiensa kaikista matkakustannuksista sekä matkajärjestelyistä (matkat, ruokailut, majoitus, päivärahat). Seminaarin ohjelma on maksuton. Lasipalatsin Bio Rexin läheisyydessä on useita ravintoloita, joista varmasti löytyy sopiva lounas jokaiselle osallistujalle.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 9.8.2024 mennessä.
Ilmoittautumislomake webropolissa