Tillbaka

Emma Hannonen och Juuso Rönnholm minister Risikkos specialmedarbetare

inrikesministeriet
Utgivningsdatum 1.9.2016 9.45
Pressmeddelande

Inrikesminister Paula Risikkos specialmedarbetare är SVM Emma Hannonen och PM Juuso Rönnholm. Hannonen tillträdde uppgiften på sommaren, Rönnholm utnämndes till uppgiften fr.o.m. den 1 september.

Juuso Rönnholm bistår minister Risikko med frågor som hör till inrikesministeriets ansvarsområde. Han har tidigare varit minister Risikkos specialmedarbetare vid social- och hälsovårdsministeriet och vid kommunikationsministeriet. Före detta arbetade Rönnholm i Samlingspartiets riksdagsgrupp. Till inrikesministeriet övergår Rönnholm från kommunikationsbyrån Cocomms. Han är också vice ordförande för kommunfullmäktige i Storå i södra Österbotten.

Emma Hannonen bistår ministern i social- och hälsovårdspolitik och jord- och skogsbrukspolitik som minister Risikko följer i enlighet med arbetsfördelningen i Samlingspartiets ministergrupp. Hannonen har tidigare varit bl.a. specialmedarbetare vid utrikesministeriet och social- och hälsovårdsministeriet samt politisk sekreterare för Samlingspartiets riksdagsgrupp.

Ytterligare information

Juuso Rönnholm, specialmedarbetare, tfn 050 574 1504, fornamn.efternamn@intermin.fi
Emma Hannonen, specialmedarbetare, tfn 050 574 0736, fornamn.efternamn@intermin.fi

Det senaste