Ajankohtaisiin

Kymenlaakson hyvinvointialueen verkkosivut on julkaistu

Julkaisuajankohta 27.10.2021 7.36

Kymenlaakson hyvinvointialueen valmisteluvaihe on saanut omat verkkosivunsa. Jatkossa hyvinvointialueen valmistelua voi seurata osoitteessa www.kymha.fi. Verkkosivun nimi on lyhenne sanoista Kymenlaakso ja hyvinvointialue.

Verkkosivujen tavoitteena on tutustuttaa kymenlaaksolaiset tulevaan hyvinvointialueeseen ja sen valmistelutyöhön. Lisäksi sivustolle päivitetään tietoa ensi vuoden alussa koittavista aluevaaleista. Sivuille päivittyy jatkossa myös hyvinvointialueen valmisteluun liittyvä uutisointi. Verkkosivuja kehitetään vielä julkaisun jälkeenkin.

Kymenlaakson hyvinvointialueen verkkosivut korvaavat Kymsoten sote-uudistuksen verkkosivut. Jatkossa sote-uudistukseen, kuten myös pelastustoimen uudistukseen, voi tutustua osoitteessa [www.kymha.fi]www.kymha.fi. 

Uusien verkkosivujen myötä myös Kymenlaakson hyvinvointialueen valmistelun visuaalinen ilme on julkaistu. Verkkosivuilla vilisevät maanläheiset värit ovat saaneet inspiraatiota Kymenlaakson kuntien sekä Kymsoten ja Kympen värimaailmoista. Uusi ilme kokonaisuudessaan kuvastaa positiivista, helposti lähestyttävää ja toiveikasta elämän asennetta kohti uutta ja parempaa Kymenlaaksoa. 

Tervetuloa tutustumaan Kymenlaakson hyvinvointialueeseen osoitteessa www.kymha.fi!

Kymenlaakso

Uusimmat

Uutinen
sisäministeriö Pelastustoimi, 27.6.2022 15:14
Tiedote
sisäministeriö Pelastustoimi, 21.6.2022 13:44
Mikko Jalo. Tiedote
sisäministeriö Pelastustoimi, 10.6.2022 12:47
Tiedote
sisäministeriö Pelastustoimi, 3.6.2022 12:44